sambal

#SambalFZE
#DropshipSarawak

Assalamualaikum…

Pelbagai jenis sambal mengikut citarasa orang Malaysia.

7️⃣ VARIASI Sambal dengan 7️⃣ rasa yg berlainanan..

?Nak pedas, ??terlebih pedas, petai, tempoyak, daging pekasam, ikan masin pun ada?

Tak perlu pening2 nk tumis cili bawang masak sampai hangit bagai. Cuma buka pack dan terus mkn je.. Senangggg kan …☺️☺️☺️☺️

? #CEPATMUDAHSEDAP

Nak mkn ngn nasi putih, bihun, bubur,roti canai blh belaka….???

#sekalirasajatuhcinta weh!???

Jom rasa dulu baru tau!!!????
.
❤️KEISTIMEWAAN SAMBAL FZE..❤️

➡️MUDAH , CEPAT & JIMAT

➡️SAMBAL YG TAK PERLU DIMASAK ATAU DIPANASKAN.

➡️BUKA DAN BOLEH TERUS MAKAN.

➡️BOLEH DIMAKAN DGN PELBAGAI2 MENU.

???Berminat nak order⤵️⤵️⤵️

?www.wasap.my/60174897634?

#sekalirasajatuhcinta
#semudahABC

72890569_3619474288078117_1023739071710625792_n-4.jpg 72761598_3619475374744675_3163049697594048512_n-3.jpg 72174895_3619475534744659_8873414081487306752_n-2.jpg 72041766_3619475198078026_2873246092101681152_n-1.jpg 71907463_3619474808078065_8670381073210802176_n-0.jpg

https://www.facebook.com/itisofiah

No Whatsapp : 60174897634

One comment

  • Khatijah Mohd Yusof

    Sabun Pantang memudahkan Ibu Berpantang untuk mandi.

    Kenapa?

    ✅ Tak perlu susah-susah nak rebus air akar kayu. Jimat masa dan tenaga.

    ✅ Bau wangi herba macam mandi kat SPA

    ✅ Khasiat 44 herba dalam sabun nie terus meresap dalam badan. Lebih berkesan dari air rebusan akar kayu.

    ✅ Homemade. Bukan buatan kilang. Tiada chemical

    Special nyer sabun nie ibu-ibu yang TAK PANTANG pun boleh guna.Orang lelaki , anak dara , orang tua pun BOLEH tak dak masalah .

    Fungsi #SabunPantang tersangatlah bagus untuk
    melancar kan peredaran darah melegakan sakit badan ,membuang angin dalam badan & melembutkan urat yg tegang .

    Part paling best dapat membakar LEMAK & menyegarkan kembali badan ibu-ibu lepas bersalin
    Sebab ade khasiat manjakani ,halia ,serai,cabai pintal & banyak lagilah..

    100% Homemade
    100% Herba Semulajadi
    Keluaran Bumiputra
    Lulus KKM

    Nak cuba boleh tekan link nie www.wasap.my/60135260074/SPBMF

    Ada FREE GIFT? menanti anda?

    Reply

Leave a Reply to Khatijah Mohd Yusof Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iklan Terkini di IklanJer.com