VitaminC Nurrysa

Assalamualaikum…hai semua… jom amalkan vitC megadose 1000mg. VitC adalah sangat penting untuk kesihatan tau… tapi kena pastikan real Absorbic Acid dan dari bahan natural atau organic. Tengok pada label bahan di botol. Jangan sesekali makan vitC yang ada gluten dan gula tambahan ye nanti rosak buah pinggang! Beli vitC Nurrysa insyaAllah dijamin tiada kandungan merbahaya! ❤❤ nak belajar tentang vitc megadose dan eat clean? Pls w.a saya…  apa sa?… #Nuryysa #vitc #megadosing 😘 IklanJer.com/longanikhwanNo Whatsapp : +60185709097

Read more

Teh rooibos organik

Rooibos yg kami tawarkn kpd anda adalh 100% organik & ini disahkn oleh dua badan bebas antarabangsa USDA ORGANIK & CERES #tiada bhn kimia #tiada pengawet #100% pewarna asli rooibos #tidak mengandungi kafein #kaya mineral & antioksidan Rooibos organik trbukti memberi manfaat kesihatan kpd pengguna krn tlh begitu byk mmbntu mnyembuhkn pelbagai jenis penyakit. #Utk mklumat lnjut hubungi 0177435361 #fb:mrosliraof rosli iklanjer.com/rosliraofNo Whatsapp : 0177435361

Read more

SABUN ARANG BULUH

? SABUN ARANG BULUH ? ?Zaman NOW semua pakat pentingkan penjagaan muka & tubuh badan kan ???… ?Sabun Arang Buluh niee complete untuk muka & badan korang, tak payah dah cari produk asing²…Duit pun jimat… ?Pemutih… ?Menghilangkan Jerawat Dan Jeragat… ?Membuang Daki Dan Kerak Hitam Di Badan… ?Merawat Kulit Rosak Dan Kusam… ?Menghilangkan Bau Badan… ?Memulihkan & merawat masalah skin??… ?Konsisten sahaja dapat merawat masalah skin anda… ?Boleh lah Pm@WhatsApp 😕 www.wasap.my/60146973849 #sabunarangbuluh #pilihanterbaik #miniagentwanted http://iezanbeautycare@gmail.com%20No Whatsapp : 0146973849

Read more

Krim Sekapur Limau

KRIM SERBAGUNA KRIM SEKAPUR LIMAU by ayumurny ¥ krim serbaguna ,mujarab serta merta ¥ DIHASILKAN DARI BAHAN BAHAN TERBAIK ( kapur sireh,herba susu nabi,halia,serai wangi,kayu putih,limau nipis,air mawar serta vitamin c &a.. ¥ 100% water based mesra wudhuk ¥ sesuai untuk semua peringkat umur.. MANFAAT KRIM SEKAPUR LIMAU ¥ melegakan kembung perut ¥ mengurangkan sakit senggugut ¥ melegakan lenguh lenguh dan sejuk kaki tangan ¥ mengecutkan urat yang kembang terutama selepas bersalin ¥mbuang angin dalam badan ¥kandungan vitamin c& e

Read more

JUS KUNYIT HITAM ( jus black D)

anda bermasalah berat badan???????? —— . 1. Perut buncit 2. Sembelit 3. Selalu kentut 4. Sering sakit kepala 5. Susah nak hadam makanan 6. Lesu dan tak bertenaga 7. Mood tak menentu, mudah marah 8. Nafas dan najis berbau 9. Selalu lapar . . Cuba bayangkan umur bro dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT. LELAKI & PEREMPUAN BOLEH MINUM CAIRKAN LEMAK TOKSIN wasap.my/60139109445 . 1. Perut

Read more
1 2

Iklan Terkini di IklanJer.com