Krim Sekapur Limau

KRIM SERBAGUNA KRIM SEKAPUR LIMAU by ayumurny ¥ krim serbaguna ,mujarab serta merta ¥ DIHASILKAN DARI BAHAN BAHAN TERBAIK ( kapur sireh,herba susu nabi,halia,serai wangi,kayu putih,limau nipis,air mawar serta vitamin c &a.. ¥ 100% water based mesra wudhuk ¥ sesuai untuk semua peringkat umur.. MANFAAT KRIM SEKAPUR LIMAU ¥ melegakan kembung perut ¥ mengurangkan sakit senggugut ¥ melegakan lenguh lenguh dan sejuk kaki tangan ¥ mengecutkan urat yang kembang terutama selepas bersalin ¥mbuang angin dalam badan ¥kandungan vitamin c& e

Read more

Minuman Raja Probiotik; Kefir Susu Kambing

Kefir SuSu Kambing memiliki nutrisi dan probiotik yang tinggi dan sangat baik bagi kesihatan usus dan sistem pencernaan manusia. Kefir mengandungi beberapa jenis utama bakteria baik yang tidak terdapat di dalam yogurt. Kefir Susu Kambing lebih mudah dicerna. Kefir juga mengandung beberapa asid amino, protien lengkap dan banyak mineral. Selama ini, yoghurt dikenali sebagai makanan yang mengandungi banyak probiotik, namun sebenarnya kefir memiliki lebih banyak probiotik dan nutrisi. Ia adalah kerana dalam Benih Kefir (Kefir Grains) mengandungi sekitar 30 jenis

Read more

JUS KUNYIT HITAM ( jus black D)

anda bermasalah berat badan???????? —— . 1. Perut buncit 2. Sembelit 3. Selalu kentut 4. Sering sakit kepala 5. Susah nak hadam makanan 6. Lesu dan tak bertenaga 7. Mood tak menentu, mudah marah 8. Nafas dan najis berbau 9. Selalu lapar . . Cuba bayangkan umur bro dah 29 tahun, makan plak macam-macam tapi sekali pun tak pernah cuci usus. Sebab tu badan makin BERAT & BUNCIT. LELAKI & PEREMPUAN BOLEH MINUM CAIRKAN LEMAK TOKSIN wasap.my/60139109445 . 1. Perut

Read more

Savvon Magic

Bukan sahaja makanan kena cari yg halal tetapi sabun basuh pun kena cari yg halal sebab pakaian kita nak bawa solat. ……. dapatkan SAVONNMAGIC berbentuk serbuk yang sangat POWER tapi SELAMAT digunakan untuk seisi keluarga Harga warung tapi kualiti standard antarabangsa RM18.00 1KG Yang 100% keluaran bumiputera Islam. ….ada jaminan HALAL JAKIM Jom support produk muslim SavonnMagic Original berminat nak cod Whatsapp ?? www.wasap.my/60192239598/savonnM www.facebook.com/ziyads.stokisNo Whatsapp : www.wasap.my/60192239598/savonnM

Read more

Magic Blue

Hai.. Ada ke yg belum kenal produk magic blue? Produk ohsem Magic Blue keluaran Oriherb Marketing. SYARIKAT BUMIPUTERA MUSLIM beribu pejabat di Terusan Limbat Kelantan. Ada KKM dan halalan tayyiba. Gunakan tanpa was was ? PRODUK YANG DIKELUARKAN 1. DEODORAN TANPA BAHAN KIMIA ?? tawas, air mawar, herba dan air suling ?? pelbagai guna utk seluruh badan, kasut, helmet dan petisejuk ? ?sekali spray bau lari 3 hari. ? ?tak yah pakai hari2 walau mandi berkali2 ? ?tak melekit atau

Read more

SABUN PENCUCI PAKAIAN MEAH MAEL

SABUN PENCUCI PAKAIAN MEAH MAEL GRED AAA PALING HOT 2019 ? Hanya RM25/10L ?Ada 5 Pilihan Warna & Bauan Yg Sangat Harum ? ? BIRU – DYNAMO ? PINK – DOWNY ? PURPLE – LAVENDER ? HIJAU – APPLE GREEN ? OREN – PERFUME KENAPA SIS KENA DAPATKAN SABUN NI : ✅?produk muslim ✅ Kualiti Gred AAA ✅ Murah & Menjimatkan ✅ Wangi Gilerrr ✅ Halal & Selamat IklanJer.com/ZiyadsstokisNo Whatsapp : www.wasap.my/60192239598

Read more
1 2 3 4 5 6 8

Iklan Terkini di IklanJer.com